Totii pilotii TCS pe podium

Fara Adrian Raduta, campionul en-titre la clasa MX1, echipa Top Cross TCS powered by Dementor KTM a terminat pe locul 3 in concursul pe echipe de la Odorheiul Secuiesc.

Circuitul de la Odorheiul Secuiesc a gazduit, weekendul trecut, Campionatul National de Motocross pe Echipe, o competitie la care au participat si Lajos Bacescu, Julian Raduta, Virgil Corbea, Ionut Corbea si Alin Gradinaru, pilotii echipei Top Cross TCS powered by Dementor KTM. Cu piloti inscrisi doar la clasele MX1, MX2, MX85 si MX 65, echipa s-a clasat pe pozitia a treia, chiar daca toti pilotii prezenti la start au obtinut rezultate excelente. 

In cadrul Campionatului National de Motocross pe Echipe pilotii de la o clasa inferioara pot concura si la clasa imediat superioara, posibilitate exploatata si de pilotii Top Cross TCS powered by Dementor KTM. La clasa MX1 victoria i-a revenit lui Lajos Bacescu, in timp ce Julian Raduta a terminat pe locul secund cu o motocicleta de 250 cmc. Campionul en-titre la MX2 s-a impus fara probleme la clasa la care a castigat titlul, iar Virgil Corbea a terminat si el pe podium. Ionut Corbea si Alin Gradinaru au avut un sfarsit de saptamana excelent si au triumfat la clasele MX85 si MX 65. 

„Etapa de la Odorhei nu a fost una foarte bine organizata, cu foarte mult praf in timpul curselor, dar obiectivul nostru a fost sa castigam toate clasele la care am avut piloti, iar acest lucru s-a intamplat. A fost o experienta utila pentru toti pilotii nostri si cred ca sezonul 2010 a fost unul fantastic pentru noi”, a spus Julian Raduta. 

Adrian Raduta, liderul echipei, a lipsit motivat de la acest concurs, el fiind prezent la Raliul Aradului, etapa din Campionatul National de Raliuri. „Am decis sa particip la Raliul Aradului pentru ca vreau sa adun cat mai multa experienta pe patru roti. Obiectivul meu anul acesta, la motocross, este sa castig Campionatul Est European. Etapa din Turcia s-a anulat, deci mai este doar etapa din Bulgaria si am toate sansele sa-mi ating obiectivul”, a spus Adrian Raduta, campionul national la clasa MX1.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top