Totul despre limuzina lui Donald Trump, mașina care cântărește 8 tone și are un consum ieșit din comun

Donald Trump (1)

Limuzina lui Donald Trump este un veritabil Air Force One pe roți. Nu este niciun secret că mașina este blindată și veșnic înconjurată de agenți secreți. Iată cele mai interesante amănunte despre Cadillac-ul supranumit “Bestia”.

Limuzina prezindențială se află în permanență în centrul convoiului oficial. Mașina folosită de Donald Trump la ora actuală s-a aflat ani de zile în teste. Președintele Statelor Unite nu se urcă în nimic netestat. Se pare că General Motors a cheltuit, în perioada de testare, peste 15 milioane de dolari, pentru a opera îmbunătățiri. Mașina costă 1,5 milioane de dolari. Dar să luăm în considerare și consumul fabulos al vehiculului care cântărește acum 8 tone! Vă țineți bine? Datele neoficiale arată aproape 59 l/100 km.

Ce motor crezi că are „tancul” prezidențial?

Donald Trump (2)

Detalii macabre despre limuzina în care a murit John F. Kennedy.

Tancul lui Trump este supranumit “The Beast” (“Bestia”). Ușile armate au o grosime de 8 inchi, iar geamurile pot bloca gloanțele trase de un A 44 Magnum. Și podeaua are protecție anti-balistică, pentru ca limuzina să fie ferită în cazul trecerii peste dispozitive explozive. Dacă totuși există pericolul ca un obiect străin să ajungă în interior, un rezervor cu o spumă specială izolează automat pereții. Există chiar și un rezervor cu oxigen, care îl va ajuta pe Trump să supraviețuiască unui atac chimic.

Evident, un asemenea monstru nu poate fi foarte agil. Are nevoie de 15 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h. Dar Serviciile Secrete se bazează pe îndemânarea unui șofer cu totul special. Acesata poate manevra “Bestia” ca și cum ar conduce un Ferrari. Și asta după cursuri speciale care durează 2 ani.

Donald Trump (3)

Limuzina prezidențială nu e unică. Se pare că sunt 12 astfel de automobile. În fiecare convoi sunt 3 mașini care arată la fel. Celelalte sunt folosite pentru a-i deruta pe eventualii atacatori. Cele trei mașini își schimbă uneori poziția în cadrul coloanei oficiale.

Mașina prezidențială este întotdeauna trimisă la destinație înaintea avionului prezidențial. Este urcată la bordul unei aeronave puse la dispoziție de forțele aeriene militare, așa că atunci când președintele aterizează, limuzina sa este întotdeauna pregătită să-l preia. Cele mai mici convoaie prezidențiale includ 10 vehicule. În zone cu grad mare de risc, coloana oficială poate include chiar și 40 de vehicule, printre care SUV-uri și motociclete.

Alfă cum a scăpat Bill Clinton de un asasinat în 1996!

 

Adaugati comentariu