Touring Superleggera Berlinetta Aero: teaser pentru viitorul model coupe bazat pe un clasic Alfa Romeo

Carosierul italian Touring Superleggera va lansa modelul Berlinetta Aero în luna iulie 2020. Modelul coupe este direct inspirat de modelul clasic Alfa Romeo 8C 2900 B Speciale Tipo Le Mans.

Pentru a marca cei 110 ani de la înfințarea mărcii italiene Alfa Romeo, caroserierul Touring Superleggera va lansa un model special.

În luna iulie, Touring va lansa modelul Berlinetta Aero, un model coupe ce are un design direct inspirat de modelul clasic Alfa Romeo 8C 2900 B Special Tipo Le Mans. Modelul va prelua elemente și de la conceptul Touring Disco Volante din 2013

În mod normal, modelul urma să fie prezentat la Goodwood Festival of Speed pe 9-12 iulie.

Evenimentul din Marea Britanie a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, iar noua dată de desfășurare nu a fost încă anunțată. Din această cauză, noul model va fi lansat în cadrul unui eveniment online.

Conform primelor informații noul model Berlinetta Aero va folosi motorul biturbo V6 de 2.9 litri de 540 CP preluat de la modelul performant Alfa Romeo Giulia GTA. Același motor este folosit și de Giulia Quadrifoglio. Pe piața din Italia, cu TVA de 22% adăugat prețului, Giulia GTA costă 175.000 euro, respectiv 180.000 euro pentru Giulia GTAm.

via Touring Superleggera

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top