Toyota a premiat sportivii medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo

În cadrul unui eveniment găzduit de Casa Olimpică de la București, Toyota România a premiat sportivii medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu automobile Toyota Full Hybrid.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român alături de Toyota România au organizat o ceremonie în cadrul căreia sportivii români medaliați la JO de la Tokyo au fost recompensați cu câte un automobil Toyota.

Sportivii medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo au primit câte un automobil Toyota

La evenimentul la care coorganizator a fost Ambasada Japoniei au participat Mihai Covaliu, Președinte COSR, Edit Târcolea, Director General Toyota Romania, Ambasadorul Japoniei ES Hiroshi Ueda și cei nouă sportivi medaliați la JO Tokyo 2020: Simona Radiș, Ancuța Bodnar (canotaj, campioane olimpice dublu vâsle), Ana Maria Popescu (scrimă, vicecampioană olimpică spadă), Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc (canotaj, vicecampioni olimpici dublu rame), Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu (canotaj, vicecampioni olimpici patru rame).

Campioanele olimpice din barca tricoloră de dublu vâsle, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, au fost recompensate cu câte o mașină Toyota C-HR Full Hybrid. Medaliații cu argint, Ana Maria Popescu, Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc, Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu au primit fiecare câte o Toyota Corolla Touring Sports Full Hybrid.

În cadrul aceluiași eveniment, Toyota România a marcat lansarea oficială a proiectului „Beyond Zero” în România. Mișcarea olimpică este o sursă permanentă de inspirație pentru Toyota, fiind în același timp unul dintre pilonii pe care se sprijină inițiativa globală. Elementele “Toyota Beyond Zero” sunt concepute pentru a oferi mobilitate fără restricții, cu zero emisii, care să ajute la îmbunătățirea vieții oamenilor și a societății, beneficiind de expertiza Toyota în domeniul automobilelor electrificate și nu numai.

Obiectivul „Dincolo de zero emisii” al inițiativei “Toyota Beyond Zero” este încă un pas în călătoria către electrificare, începută de Toyota cu 20 de ani în urmă, când a lansat modelul Prius, prima mașină hibrid produsă în serie, din lume.

Via Toyota România

Adaugati comentariu