Toyota C-HR își dezvăluie interiorul

Toyota-C-HR interior

Niponii prezintă, în sfârșit, interiorul modelului Toyota C-HR. Știrea este, însă, și mai interesantă decât pare la prima vedere: niponii spun că acesta ne arată ”atracția plină de emoție a interioarelor viitoarelor vehicule”.

Iată cum arată habitaclul coupe-SUV-ului prezentat în primăvară, în Geneva. Nimeni nu-l cunoștea până azi: deși mașina s-a aflat la standurile Toyota pe întreaga durată a Salonului, geamurile negre au făcut imposibilă spionarea liniilor interioare. Da, este varianta finală, adică așa îl veți primi începând din toamnă, cînd niponii vor demara comercializarea mașinii în Europa.

Toyota-C-HR

 

Silueta de coupe vine să adauge o alternativă inedită, într-o clasă în care toți constructorii au oferte inedite, puternic personalizate. Honda HR-V, Mazda CX-3, Nissan Juke, Renault Captur, Kia Soul și Opel Mokka X sunt doar câteva exemple, pe cât de atractive, pe atât de diferite.

La interior, povestea este asemănătoare: oferta din clasa SUV-urilor compacte este atât de diversificată, încât nimeni nu se poate plânge că n-are de unde să aleagă. Toyota C-HR vine cu un bord asimetric, cu linii simple, dar dinamice și stil minimalist. Inginerii japonezi au încercat să renunțe, pe cât posibil, la butoanele de pe consola centrală, grupând comenzile fie pe ecranul tactil de 8 inci, fie pe volanul multifuncțional. Linia ornamentală albastră creează continuitate și armonie, întinzându-se până pe panourile ușilor și simbolizând latura ecologică a motorului hibrid.

Toyota-C-HR interior

Soluția cu ecranul care ”iese” din bord, în locul celei cu ecran integrat în panoul cu instrumente, le-a permis designerilor să adopte o linie joasă a bordului, accentuând vizibilitatea. Japonezii spun că designul ”sensual tech” este sprijinit de materiale de calitate și de o iluminare atent studiată, care evidențiază fiecare curbură și linie a interiorului.

Toyota-C-HR interior

Trei combinații de culori pentru habitaclu vor fi pe lista de opțiuni: gri închis, negru și albastru, respectiv negru și maro. Dotările de confort vor include scaune încălzite, sistem inteligent de intrare în mașină, geamuri cu tentă, tapițerie parțial din piele și sistem de sunet premium JBL, cu 9 difuzoare și amplificator de 576 W.

Sub capota modelului Toyota C-HR – un motor nou, turbo, pe benzină, de 1,2 litri și 115 CP va face pereche cu transmisia manuală sau CVT și cu tracțiunea față sau integrală. În plus, propulsorul hibrid de pe noua Toyota Prius va elimina nevoia unui diesel economic. Acesta va dezvolta 122 CP și promite un consum mediu de 3,7 l/100 km și emisii de sub 90 g/km CO2.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top