Toyota Camry Hybrid facelift: imagini și informații oficiale

Toyota a prezentat noul model Camry Hybrid Facelift. Modelul de clasă medie primește o serie de modificări ale designului exterior și un interior îmbunătățit.

Lasantă în urmă cu doi ani, verisunea europeană a modelului de clasă media Toyota Camry a fost înlocuitorul modelului Avensis. Modelul primește acum un facelift optic și un interior îmbunătățit.

Noutățile se rezumă la modificări de ordin estetic printre care se numără o grilă modificată și un spoiler față redesenat. Modelul primește jante noi de 17 sau 18 inch, iar clienții pot alege acum și nuanța Deep Metal Grey.

La interior, Toyota Camry Hybrid primete un ecran central nou de 9 inch. Poziționat mai sus față de display-ul anterior, noul ecran este folosit de sistemul multimedia compatibil acum cu Apple CarPlay și Android Auto.

Tapițeria interioară poate fi neagă sau bej, iar inserțiile pot imita lemnul sau metalul.

Sistemul de propulsie hibrid nu a fost modificat acesta fiind format din motorul pe benzină de 2.5 litri și motor electric pentru un total de 218 CP.

Modelul japonez mai primește o serie de sisteme active de siguranță ca Pre-Collision System ce include Emergency Steering Assist și Intersection Turn Assistance.

Test drive Toyota Camry Hybrid 2.5

Via Toyota

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top