Toyota Dream Car Art Contest are un câștigător din România

Adrian Emanuel Pristavu, în vârstă de 13 ani, este unul din câștigătorii concursului Dream Car Art Contest, organizat de Toyota Motor Corporation.

Concursul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, iar principalul scop este de a stimula imaginatia si creativitatea copiilor, pentru ca acestia sa isi exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenand masina visurilor, micii artisti au oportunitatea de a-si dezvolta interesul pentru  masini si de a intelege mai bine bucuria si importanţa unui vis.

Pentru prima data in istoria concursului, initiat in 2004, anul acesta au fost invitate sa participe si 18 tari din Europa, printre care si Romania. Intre 1 decembrie 2010 si 15 februarie 2011, la sediul Toyota Romania s-au primit 4.855 de lucrari din toata tara, inscrise in fiecare din cele trei categorii de varsta: 6-9 ani, 10-12 ani si 13-15 ani.

Jurizarea la nivel national a avut loc pe 25 februarie, juriul fiind compus din: George Kyriazis – Director General Toyota Romania, Jorg Riommi – Director de creatie Centrade Saatchi & Saatchi, Mircea Badea – Vedeta TV și Octav Ionita – pictor.

Cele 15 lucrari selectate in etapa nationala au fost trimise in Japonia, la finala concursului, desfasurata in luna mai. Lucrarile au fost jurizate de catre presedintele TMC, Akio Toyoda si Akira Toriyama, creatorul unei faimoase serii de desene animate.

Adrian Emanuel Pristavu a castigat un premiu in categoria 13-15 ani, cu lucrarea „The Eco Car”. Adrian, impreuna cu ceilalti 29 de castigatori din intreaga lume, va participa la ceremonia de acordare a premiilor care va fi organizata in August 2011 la sediul TMC din Toyota City, Nagoya Prefecture, Japonia.

Adaugati comentariu