Toyota este noul partener al COSR și al Comitetului Național Paralimpic Român

COSR Toyota

Toyota România tocmai a semnat parteneriate cu două foruri de renume din sportul românesc, Comitetul Olimp și Sportiv Român și Comitetul Național Paralimpic, devenind astfel partener official exclusiv la categoria mobilitate.

Partneriatul încheiat cu COSR vin în sprijinul Agendei Olimpice 2020, iar cel cu CNPR mizează pe promovarea incluziunii sociale pentru paralimpici și pe dezvoltarea sportului pentru aceștia.

„Ambele parteneriate reprezintă un angajament solid atât pentru noi, cât și pentru cei de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Comitetul Național Paralimpic România, mai ales că împărtășim aceleași valori. Asttfel, mașinile noastre oferă tuturor oportunitatea de a avea o mobilitate mai bună.”, a declarat Edit Corcoman-Târcolea, General Manager Toyota România.

Toyota este partener al Comitetului Internațional Olimpic până în 2024, proiectul comun cu forurile sportive făcând parte dintr-un proiect global. Producătorul auto nipon este și partener oficial al Olimpiadei care va avea loc la Tokyo în 2020.

“Asocierea cu mișcarea Olimpică reprezintă cel mai important vector de imagine bazat pe performanță, popularitate și prestigiu.”, a declarat Mihai Covaliu, Președinte COSR.

COSR Toyota

“Sperăm ca Toyota International să devină lider în fabricarea mașinilor adaptate și alte soluții de mobilitate”, a afirmat Sally Wood Lamont, Președinte CNPR.

Acordul global acoperă toate brandurile Toyota relevante din cadrul categoriei, inclusiv Toyota și Lexus. Comitetul Olimpic și Sportiv Român a achiziționat de la Toyota România 2 unități Toyota RAV4 Hybrid, o unitate Toyota Hilux și o unitate Toyota ProAce.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top