Advertisement

Toyota GR Hilux cu motor V6 de 270 CP în 2023

Toyota Hilux GR

Toyota se gândește la o versiune cu mușchi a lui Hilux. Toyota GR Hilux cu motor V6 ar urma să furnizeze nu mai puțin de 270 CP. japonezii au protejat deja numele GR Hilux. 

Într-un interviu cu șeful de vânzări al Toyota Europa, Automotive News dezvăluie că Toyota Hilux ar putea avea o variantă sport GR, strategie care face din planul Toyota Europa de a oferi un model sportiv la fiecare gamă de modele.

Toyota a depus deja în Australia în vara lui 2019 o cerere de înregistrare a numelui GR Hilux.

Toyota a prezentat anul trecut în Brazilia o serie limitată Hilux GR în 420 exemplare echipată cu motorul cu 4 cilindri de 2,8 litri și 177 CP de la Land Cruiser.
Sunt zvonuri că acest motor va fi disponibil și în Europa deoarece există critici că actualul motor de 2,4 litri este insuficient de puternic pentru nevoile lui Hilux.

Citește testul cu Toyota Hilux 

Pachetul optic prezentat pe seria limitată ne dă mai multe indicii despre cum ar putea să arate viitorul model de top de la Toyota Hilux: capota, acoperișul și grila sunt vopsite în negru, proiectoarele de ceață au o ramă roșie, jantele negre de aliaj de 17 inci au un inel cromat, iar în lateral apar două colante roșii și negre, culorile tradiționale diviziei GR.

Toyota Hilux GR

În interior, seria limitată din Brazilia are tapițerie de piele neagră cu cusături roșii.

În plus, trenul de rulare al seriei limitate este dotat cu arcuri mai tari și amortizoare mai rigide precum și cu un diferențial blocabil.

Zvonurile anunță că Toyota GR Hilux va avea un motor V6 turbodiesel cu 270 CP și 650 Nm, ceea ce reprezintă mai mult decât cei 213 CP ai lui Ford Ranger Raptor.

Toyota GR Hilux ar urma să fie lansat în 2023 odată cu viitoarea generație Hilux.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top