Toyota All Inclusive – primul produs de leasing operațional „white label” din România

ALD Automotive, una dintre companiile de top de pe piața de leasing operațional, și Toyota, producătorul auto numărul 1 mondial, semnează un parteneriat exclusiv şi lansează un produs White Label*. Acest program face parte dintr-un acord la nivel european semnat de către grupul ALD Automotive şi Toyota Motor Europe şi este disponibil în prezent în cinci țări, inclusiv în România, prin produsul de leasing operațional Toyota All Inclusive.

Toyota All Inclusive este primul produs White Label de pe piața românească și presupune un pachet de servicii financiare în care marca Toyota este implicată ca producător și retailer, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operațional. Această soluție de finanțare este disponibilă la toţi cei 22 de reprezentanţi autorizaţi Toyota din România și oferă avantaje exclusive pentru clienții brandului.

Produsul este destinat companiilor locale indiferent de regiunea geografică, inclusiv IMM-urilor și PFA-urilor, oferind acestor genuri de business oportunitatea de a îmbina fiabilele autovehicule Toyota cu serviciile oferite de către ALD Automotive, bazate pe experiență, consultanță și suport.

Avantajul major pentru client este că managementul flotei sale și soluția de finanțare sunt delegate unui partener cu o experiență de 10 ani, ALD Automotive, care îi va gestiona flota și îi va oferi soluții personalizate. Prin contractul de leasing operațional, clienții vor beneficia de o analiză completa a costurilor (TCO), conducând la optimizarea acestora și vor avea o rată lunară fixă, bucurându-se astfel de o predictibilitate completă a cheltuielilor. În plus, acest produs nu implică imobilizarea resurselor într-un avans, clientul plătind exclusiv pentru utilizarea autovehiculului. De asemenea, nu va mai trebui să gestioneze vânzarea autovehiculului la finalul perioadei contractuale. Totodată, cu ajutorul produsului Toyota All Inclusive, clienţii vor beneficia de preţuri avantajoase pentru automobilele fiabile ale brandului Toyota, acoperire naţională prin reţeaua dealerilor brandului, 5 ani de garanţie pentru toate modelele şi serviciul “Toyota Eurocare”, valabil în întreaga Europa.

Pentru companiile care vor accesa produsul Toyota All Inclusive, Toyota va gestiona toate intervenţiile asupra autovehiculului în reprezentanţele sale: mentenanţa autovehicului, schimbul şi stocarea de anvelope, oferirea unui vehicul de înlocuire, asigurând service de calitate şi un grad ridicat de mobilitate, într-un one stop shop. Aceste servicii vor fi realizate la reprezentanţele Toyota, fiin