Toyota RAV4, în premieră, cu o nouă motorizare. E cel mai puternic RAV4 din istorie!

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Toyota RAV4 va fi disponibilă, de anul viitor, și în versiune plug-in hybrid. Va fi cel mai puternic RAV4 construit vreodată, anunță japonezii. Noua versiune va fi prezentată la Salonul Auto de la Los Angeles.

Noua generație RAV4, dezvăluită anul trecut fără o versiune diesel, primește în premieră o versiune plug-in hybrid. Aceasta este însoțită și de o serie de modificări vizuale, care îi subliniază apartenența la gama de modele electrificate. Bara față a fost redesenată, iar semnătura luminoasă etalată de farurile LED, dar și aspectul grilei radiatorului sunt diferite. Își va face apariția și logo-ul Plug-In Hybrid. Noua vopsea Supersonic Red este rezervată acestei versiuni.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Japonezii anunță că Toyota RAV4 Plug-In Hybrid va fi cel mai puternic RAV4 din istorie, dar detaliile referitoare la putere, la capacitatea bateriei litiu-ion sau autonomie electrică vor fi dezvăluite, cel mai probabil, atunci când mașina va fi prezentată, la Salonul Auto de la Los Angeles, care își va deschide porțile pe 20 noiembrie.

La ora actuală, în vârful gamei se poziționează RAV4 Hybrid, cu motor Dynamic Force de 2,5 litri cu patru cilindri și motor electric, care dezvoltă împreună 222 de cai putere. Echipa AutoExpert a testat-o deja.

Cel mai probabil, noua versiune va folosi același sistem de propulsie, iar autonomia în regim electric va fi undeva în jurul valorii de 50 de kilometri.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top