Toyota RAV4 Plug-in Hybrid: informații și fotografii oficiale

Toyota a publicat informații oficiale despre noua versiune plug-in hybrid a modelului Rav4, anunțată încă de anul trecut din noiembrie pentru piața americană.

Toyota Rav4 este unul dintre cele mai de succes SUV-uri din segmentul compact, iar în versiunea sa hibrid și-a atras numeroși clienți fideli.

Toyota introduce acum o versiune plug-in hybrid în versiune europeană pentru cea mai nouă generație a modelului Rav4. Noul model, numit simplu Toyota Rav4 Plug-in Hybrid, devine versiunea de top având o putere totală de 306 CP ce îi permite o accelerație de la 0 la 100 km/oră efectuată în 6.2 secunde.

Sistemul plug-in hibrid este format din motorul pe benzină de 2.5 litri alături de un motor electric și o nouă baterie li-ion mai mare. Toyota nu a comunicat capacitata bateriei, dar spune că Rav4 Plug-in Hybrid poate parcurge peste 65 km în mod full-electric. Motorul electric poate susține inclusiv o viteză maximă de 135 km/oră.

Noua baterie are dimensiuni suficiente de compacte pentru a nu afecta latura practică a SUV-ului japonez. Volumul portbagajului este de 520 litri. Noul model va fi disponibil începând cu a doua jumătate a anului 2020.

Adaugati comentariu