Toyota Supra primește un nou propulsor de 2.0 litri și 258 CP

Toyota mărește gama de motorizări pentru modelul sportiv Supra. Alături de versiune echipată cu motor de 3.0 litri cu șase cilindri, Supra poate fi comandată acum cu motor cu patru cilindri de 2.0 litri.

Toyota Supra are deja un an de la lansarea din cadrul Salonului Auto de la Detroit 2019. A cincea generației a modelului sportiv japonez împarte acum platforma cu noul BMW Z4. Dacă la exterior, modelul Toyota se remarcă prin blocurile optrice alungite și elemente aerodinamice, la interior sunt vizibile elementele comune cu modelul BMW.

La lansare, Toyota și-a echipat modelul Supra cu motorul turbo de 3.0 litri și șase cilindri ce dezvoltă 340 CP și 500 Nm asociat cu o cutie de viteze automată cu opt trepte.

La un an distanță de la lansare, Toyota mărește gama modelului Supra cu o nouă motorizare turbo de 2.0 litri, cu patru cilindri. Noul motor oferă 258 CP și 400 Nm. Transmisia este asigurată tot de cutia automată ZF cu opt rapoarte. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 5.2 secunde, iar viteza de top este limitată la 250 km/oră.

Adaugati comentariu