Trafic restricționat în această seară, în București

oxigen

Traficul rutier pe mai multe artere din centrul Capitalei va fi restricționat astăzi, între orele 21:30-22:15. Motivul este reprezentat de o procesiune religioasă la care vor lua parte aproximativ 4.000 de persoane.

Astfel, în intervalul orar menționat, accesul autovehiculelor va fi interzis pe benzile de circulaţie I şi II de pe traseul Sala Palatului – Calea Victoriei – Splaiul Independenţei – Piaţa Naţiunile Unite – Dealul Mitropoliei.

„Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

Șoferii trebuie să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de credincioşi şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic”, se arată în comunicatul de presă emis de Brigada Rutieră a Capitalei.

Adaugati comentariu