Triumph Tiger 1200, prezentat în România

Triumph Tiger 1200 GT Explorer

Reprezentanța Triumph Motorcycles a anunțat lansarea gamei de motociclete Tiger 1200 în România.

Reprezentanța în România a unuia dintre cei mai cunoscuți producători de motociclete din lume lansează gama Triumph Tiger 1200. Acest eveniment vine după ce, săptămâna trecută, în centrul atenției a fost modelul Tiger Sport 660, lider în categoria sport adventure de capacitate medie, ajuns pentru prima dată în România.

Reprezentant de seamă al gamei cu cinci modele este Tiger 1200 GT Explorer, complet echipat pentru asfalt, cu o putere de 150 CP și o capacitate de 1160 cmc. Acesta este singurul model cu jante din aliaj din această categorie de motociclete, cu un rezervor de 30 l și un motor cu trei cilindri în linie. Tehnologia și echipamentele inovatoare îi permit utilizatorului să stea într-o poziție confortabilă și ergonomică și, în același timp, să manevreze cu ușurință motorul.

Modelul Tiger 1200 GT Explorer este dotat cu un sistem radar pentru avertizarea pericolelor din unghiul mort, ceea ce reprezintă o importantă inovație pentru siguranța în timpul condusului. Sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri, Tyre Pressure Monitoring System și sistemul Hill Hold Control de asistență pentru pornirea din rampă sunt alte dotări ale noului model, gândit și conceput pentru a trece la următorul nivel de performanță.

„Scopul nostru este acela de a oferi o experiență completă, prin motociclete echilibrate, ce combină puterea, manevrabilitatea și stilul. Cu modelele Tiger 1200 ne dorim ca toți motocicliștii noștri să aibă experiența perfectă atunci când conduc. Tiger 1200 GT Explorer are cinci moduri de pilotaj – Road, Rain, Sport, Off-Road și Rider, care pot fi selectate cu ușurință în mers, prin apăsarea unui singur buton dedicat. Fiecare mod are setări proprii pentru răspunsul accelerației, controlul tracțiunii, sistemul ABS și setările suspensiilor. Tiger 1200 GT Explorer se evidențiază prin caracter, performanță și stil, fiind perfect pregătit să asigure aventura supremă în condiții de maximă siguranță si confort”, a declarat Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Triumph Motorcycles este considerată una dintre cele mai vechi și emblematice companii producătoare de motociclete din lume. Modelele Triumph fac parte din categorii diverse, precum roadster, adventure, streetfighter, scrambler sau power cruiser. De-a lungul timpului, s-a remarcat motorul de 765 cmc, care este folosit de toate echipele din Moto2, doborând recorduri multiple.

Motocicletele Triumph sunt importate în România din 2013 prin MOTOBOOM, aceeași companie realizând și investiția în noul magazin Triumph București. Showroom-ul găzduiește modele din toate categoriile, de la seria clasică Bonneville și până la fabulosul Rocket 3, motocicleta de serie cu cel mai mare motor din lume.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top