Trofeul Făgăraș în International Autotest Challenge 2016

Cel mai tare campionat de îndemânare auto, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, aflat la cea de-a șasea ediție și pentru al doilea an consecutiv, revine la FĂGĂRAȘ. Duminică, 17 iulie, în zona dintre Casa Municipală de Cultură și Cetatea Făgărașului, se va desfășura a treia etapă a INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2016TROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI. Startul va fi dat la ora 10:30, concursul adresându-se tuturor pasionaților de automobilism, posesorilor de automobile de serie, de competiție sau construite artizanal.

În week-end-ul 16-17 iulie va avea loc, la Făgăraș, cea de-a șasea ediție a International Autotest Challenge. Gazda evenimentului, Primăria Municipiului Făgăraș, puternic implicată în organizarea acestei competiții, alături de “GT Auto Club Sportiv” și ACR, ne asigură toate condițiile de concurs, atat pentru piloții făgărășeni cât și pentru cei veniți din toată țara. Sâmbătă 16 iulie, între orele 14,00 – 20,00 vor avea loc antrenamentele libere, iar startul evenimentului se va da duminică 17 iulie, la ora 10:30, cu antrenamentele cronometrate, iar manșa I de concurs va începe la ora 11:45. Poziția în clasament va fi dată de timpul cel mai bun realizat într-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

Campionatul se adresează atât profesioniștilor cât și amatorilor, fiind astfel singurul eveniment national la care pot participa persoane fără mașini preparate speciale pentru curse. Costurile participării la un asemenea eveniment sunt minime, în condițiile în care mașinile pot fi complet de serie, fără nicio modificare.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu produse de la Michelin, Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli, înghețată Betty Ice, service de roți gratuit oferit de AutoZone, cupe și diplome.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de IAC, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina de web www.gtautoclub.ro.

Traseul de concurs este următorul:

CNIAD02

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top