Truck1 – Companie specializată în achiziția și vânzarea de camioane și alte vehicule mari

camion iveco Truck1

Vrei să achiziționezi un autovehicul comercial  sau o mașină pentru construcții ori agricultură? Ai un camion și trebuie să-l schimbi? Ești interesat să cumperi o remorcă sau un camion pentru construcții? Truck1 este o companie cu experiență de 10 ani în acest domeniu, care te poate ajuta să găsești rapid ceea ce te interesează, îți prezintă o selecție amplă de echipamente și te ajută să iei legătura cu vânzători profesioniști sau cu furnizori de vehicule de marcă din alte țări ale Europei.

De exemplu poți să cumperi un vehicul comercial, un camion, un autobuz, o basculantă sau un tractor de la un furnizor de încredere. Poți utiliza serviciile partenerilor de leasing ale acestei firme Truck1. Acum ai posibilitatea de a alege ce autovehicul dorești, foarte simplu dintr-o listă foarte clar prezentată cu toate datele importante, pe o pagină de internet, pe site-ul Truck1-ro.com. Aici sunt plasate anunțuri de vânzări reale, toate ofertele sunt actualizate la zi. Sunt camioane și alte tipuri de vehicule de la toate mărcile de renume internațional.

Aici se pot găsi o gamă variată de tipuri de modele de camioane, mașini folosite în construcții, remorci, etc. Poți negocia cu vânzătorul și obține cel mai bun preț. Truck1 cunoaște foarte bine valoarea pe piața internațională a vehiculelor și poate oferi sfaturi utile în astfel de tranzacții. Pe acest site se oferă soluții de leasing la o gamă variată de mașini construcții, camioane, remorci, diferite tipuri de vehicule mari second hand.

camion cu remorca Truck1

Truck1 este o companie care oferă posibilitatea dealerilor de camioane, remorci, mașini folosite în construcții, vehicule comerciale și de tehnică agricolă să posteze anunțuri pe site și să aibă posibilitatea de a vinde sau de a cumpăra mai repede orice tip de utilaj de acest tip. Clienții pot vinde sau cumpăra ce autovehicule doresc, pot compara ofertele de pe Truck1 cu alte oferte pe care deja le cunosc. Există și posibilitatea de promovare a anunțurilor, acesta fiind unul dintre serviciile care se plătește.

Pe site-ul Truck1-ro.com se postează anunțul cu ceea ce vrei să cumperi și apoi acesta va fi trimis de specialiștii de la Truck1 la mii de furnizori de tehnici. Unul din principalele avantaje ale înregistrării și postării anunțului pe Truck1 este acela că utilizatorul respectiv va avea un nivel ridicat de încredere printre vânzători, va putea să vândă sau să cumpere ce dorește foarte repede, într-un mod eficient.

Cum procedezi? Înainte de toate trebuie să te înregistrezi pe site, iar apoi vei avea acces la o serie de instrumente prin care să obții informațiile care te interesează. Desigur înregistrarea pe site este gratuită, deci oricine poate face asta simplu și rapid. Trebuie să alegi pe site una din opțiunile de cont: vânzător, cumpărător sau companie leasing. Prin intermediul contului devii membru al comuniunii Truck1 și deci pentru asta trebuie să scrii câteva informații personale despre denumirea companiei, numele persoanei de contact, e-mail și eventual număr de telefon. Vei folosi un nume de utilizator și o parolă. După înregistrarea ca utilizator vei putea salva criteriile de căutare, vei avea acces la o listă cu discuții din care poți afla lucruri deosebit de importante.

cap tractor scania Truck1

Pe site vei găsi o listă din care trebuie să alegi o categorie pentru comanda ta. Aceasta cuprinde autoutilitare, utilaje agricole, piese de schimb, stivuitoare, cap tractor, camioane, remorci, semiremorci, autobuze și altele. Prin alegerea categoriei în funcție de tehnica pe care o cauți vei primi informații despre ofertele de pe site. Sunt sute sau chiar mii de oferte la diferite categorii de vehicule. De exemplu la camioane furgoane sunt în prezent 1331 de oferte. Despre fiecare găsești informații despre anul fabricației, greutatea cu încărcătura, kilometraj, puterea motorului, preț, date despre vânzător, etc. Pe Truck1 poți găsi camioane furgoane marca DAF, Iveco, Mercedes Benz, Renault, Volvo, MAN și altele. Dacă nu cunoști limba unui vânzător din străinătate, ai posibilitatea de a scrie în limba maternă și prin sistemul site-ului mesajul tău va fi tradus în limba în care dorești.

Dacă vrei să cumperi un autovehicul în leasing și nu ești hotărât, vei găsi pe site o gamă completă din care poți alege ce te interesează, iar apoi vei negocia alte aspecte cu partenerii de leasing (asigurare, transport autovehicul). Fie că este vorba despre basculante, tractoare, camioane, mașini pentru agricultură sau pentru construcții, cu siguranță vei găsi la Truck1 astfel de utilaje ce pot fi finanțate prin leasing. Asta înseamnă că vei semna un contract de leasing, inițial vei plăti un avans ce reprezintă 10-40% din prețul total al vehiculului pentru a-l primi și a-l putea folosi. După aceea vei plăti lunar o rată fixă. Nu trebuie să lași o garanție suplimentară.

Pe Truck1 poți cumpăra în leasing cap tractoare, autobuze, utilaje construcții,  stivuitoare, utilaje agricole. Poți analiza ofertele pentru a vedea care sunt mai convenabile. De exemplu la cap tractoare există 63 de oferte din care poți alege dacă te interesează un astfel de autovehicul.

Adaugati comentariu