Trump se dă mare! I-a arătat limuzina prezidențială lui Kim Jong-Un

Donald Trump 2

Negocierile privind armele nucleare continuă între Donald Trump și Kim Jong-un. Cei doi au luat însă, o pauză, pentru că Donald Trump a vrut să-i arate liderului nord-coreean interiorul limuzinei sale blindate.

Doar câteva secunde l-au lăsat membrii Serviciilor Secrete Americane pe Kim Jong-un să arunce o privire la interiorul limuzinei lui Trump. Jurnaliștilor li s-a trântit portiera-n nas, pentru că la bord se află echipamente care trebuie să rămână secret de stat în America. Forțele de ordine i-au ținut pe fotografi la distanță.

VIDEO

Lumuzina lui Trump, supranumită “The Beast” (“Bestia”) este un Cadillac care a suferit modificări majore. Stratul gros de blindaj au dus greutatea mașinii aproape de 8 tone. Portierele automobilului au o grosime de 8 inci. Un sistem de protecție împotriva atacurilor chimice, care include un rezervor de aer, echipament de transmitere codificată a mesajelor, dar și sânge compatibil cu cel al președintelui american pentru transfuzii de urgență.

Viitoarea limuzină a lui Donald Trump

a fost livrată Serviciilor Secrete

În vizita la Singapore, Donald Trump a folosit, poate pentru ultima oară, mașina utilizată la Casă Albă în mandatul lui Barack Obama. Serviciile Secrete au primit deja cele douăsprezece limuzine construite de General Motors pentru președintele american și pentru staff-ul acestuia. Trei astfel de limuzine identice călătoresc în convoiul prezidențial pentru a-i deruta pe posibilii atacatori.

Recent, președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a dat mare cu noua sa limuzină în fața prințului Coroanei de la Abu Dhabi, în timpul vizitei acestuia la Moscova.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top