Tu ce model Volvo alegi pentru a redescoperi bucuria de a conduce?

model VOlvo

Fie că optezi pentru un SUV Volvo elegant, așa cum este Volvo XC60 – sau unul spațios, așa cum este Volvo XC90, sedan de lux, perfect adaptat unui stil de viață activ, așa cum este Volvo S90, atunci când alegi un Volvo știi că vei beneficia de un autoturism elegant și puternic, dar și sigur pentru tine și familia ta.

Volvo este sinonim cu inovația constantă pentru siguranța la volan, iar abordarea brandului suedez este unică în industria automobilelor – bazată pe situații din lumea reală. Inovațiile Volvo Cars privind siguranța la volan sunt reunite sub numele de IntelliSafe – tehnologia pentru siguranță și asistență a șoferului. Sistemul  IntelliSafe vizează atât sistemele de siguranță ce previn coliziunile, cât și crearea unui mediu de siguranță pentru pasageri.

Modele populare de mașini Volvo în 2019

Te invităm să arunci o privire asupra unora dintre cele mai populare modele de mașini Volvo de vânzare, modele aflate în acest moment pe stoc și gata de a-ți fi livrate în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp posibil.

Volvo XC40, SUV-ul compact adaptat vieții citadine

Volvo XC40 este SUV-ul compact cu model tineresc, ce inspiră exuberanță și vine cu o experiență unică pentru pasageri, la fiecare călătorie. Tinerii șoferi vor fi încântați de tehnologia inovativă oferită de Volvo XC40, intuitivă și special gândită pentru a simplifica viața de zi cu zi.

Volvo XC40 a câștigat numeroase premii, printre care și prestigiosul titlu de Mașina Anului 2018 în Europa, în deschiderea celei de-a 88-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva.

La fel ca și celelalte modele Volvo ale ultimilor ani, XC40 este dotat cu tehnologia inovatoare City Safety. Celelalte vehicule, dar și pietonii, cicliștii și animalele mari din calea ta sunt identificate rapid, iar tu primești o avertizare atunci când o coliziune e iminentă. Dacă reacția nu este imediată, frânele mașinii sunt aplicate automat – pentru ca tu și pasagerii tăi să fiți mereu în siguranță.

O altă funcție inovatoare de care beneficiezi pentru siguranța ta atunci când conduci un Volvo XC 40 este Run-off road Mitigation: aceasta detectează momentul în care există pericolul să părăsești carosabilul neintenționat, folosind direcția și frâna pentru a te ghida înapoi pe banda de mers.

Prețurile pentru un Volvo XC40 pornesc de la 27,971 euro + TVA pentru varianta Base și de la 33,517 euro + TVA pentru varianta R-Design.

Volvo S90, sedanul de lux potrivit stilului tău de viață

Combinând armonios exteriorul elegant, cu un design premium, cu un interior relaxant și proiectat cu atenție la fiecare detaliu, cu lumină naturală din belșug, pentru a crea un spațiu confortabil pentru toți pasagerii, Volvo S90 este sedanul de lux proiectat pentru ca fiecare călătorie să devină o experiență plăcută.

Volvo S90 este combinația perfectă dintre lux și eleganță, confort și siguranță – este mașina potrivită stilului tău de viață, pe care o vei conduce cu plăcere atât la job sau în drumurile de zi de zi, dar și în vacanțe și weekend-uri.

Prețurile pentru un Volvo S90 pornesc de la 42,003  euro + TVA pentru varianta Inscription.

Volvo XC90, SUV-ul spațios și versatil al familiei tale

Apreciat ca unul dintre cele mai sigure și confortabile autoturisme de pe piață, XC90 este SUV-ul Volvo ce combină performanța cu versatilitatea și tehnologia de ultimă oră, câștigând peste 100 de premii datorită caracteristicilor sale unice.

Prețurile pentru modelul Volvo XC90 încep de la 53,361 de euro + TVA (cu roți de iarnă),  preț ce se situează sub media SUV-urilor de lux de mărime mijlocie. Poți verifica prețul solicitând o ofertă dealer-ului tău local Volvo.

Folosește un configurator Volvo pentru a vedea care este prețul modelului preferat și contactează dealerul Volvo România din orașul tău pentru a programa un test drive și a afla mai multe detalii în legătură cu autoturismul ales.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top