Tunat din start – Land Rover Defender în ediție limitată, cu 400 CP!

Land Rover Defender Works V8 (1)

În 2016, Land Rover anunța că va trage legendarul Defender pe linie moartă. Dar nu a scos niciodată din calcul edițiile speciale. Așa că trimite acum o ediție limitată la doar 150 de exemplare, propulsate de un motor V8, care dezvoltă nu mai puțin de 400 CP!

Constructorul din Solihull, Marea Britanie îi ține în joc de glezne pe fanii legendarului Defender, cu o ediție limitată, cu care aniversează 70 de ani de existență. Este vorba despre Defender Works V8, care va fi comercializat în Marea Britanie cu un preț de 150.000 de lire sterline, dar care va fi disponibil și în restul Europei, în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord.

Land Rover Defender Works V8 (2)

Land Rover Defender în versiune specială vine cu blocuri optice bi-LED, detalii din aluminiu și 8 nuanțe de caroserie. La interior, Land Rover montează scaune Recaro, pe care le îmbracă în piele Windsor, aceasta regăsindu-se și pe bord, și pe fețele ușilor. Inscripția “70th anniversary” anunță că este vorba despre o versiune specială.

Land Rover Defender Works V8 (6)

Capota robustă ascunde un motor V8 de 5.0 litri aspirat, care expediază 400 CP și un cuplu de 515 Nm către toate cele patru roți, prin intermediul unei transmisii automate ZF cu opt rapoarte. Sunt cifre care fac Defender-ul să alerge de la 0 la 100 km/h în doar 5,6 secunde, iar viteza maximă a fost limitată electronic la 170 km/h. Un mod sport este disponibil, la pachet cu o suspensie reconfigurată, jante Sawtooth de 18 inci și anvelope all-terrain.

Land Rover Defender Works V8 (5)

Adaugati comentariu