Tungsram Megalight: cu până la 150% mai multă lumină

Tungsram Megalight

Un sondaj arată că 70% dintre șoferii români nu văd bine drumul noaptea nici cu farurile aprinse. Pentru aceștia, o soluție eficientă ar putea fi becurile Tungsram Megalight.

Sondajul, care a fost realizat în 2020 și a avut 1.000 de respondenți, a relevat câteva lucruri alarmante: 42% dintre bărbați se simt mai vulnerabili când conduc noaptea, în timp ce, în cazul șoferițelor, ponderea crește la 52%. Un procentaj de 82% dintre responenți s-ar simți mai în siguranță dacă mașina pe care o conduc ar avea faruri care să lumineze o suprafață mai mare din șosea, iar pentru 51% dintre șoferi, cel mai important criteriu în alegerea becurilor pentru mașina personală este luminozitatea. Doar 9% au drept criteriu principal prețul de achiziție.

Tungsram Megalight

 

„Mulți șoferi își completează nivelul din rezervorul  lichidului de parbriz și își verifică starea anvelopelor în mod regulat, dar este foarte important să-și verifice și dacă farurile funcționează la capacitatea optimă și să schimbe becurile dacă acestea nu mai dau randamentul necesar. Să nu uităm că vizibilitatea este un factor critic esențial în privința siguranței la drum, atât ziua cât și noaptea” a spus reprezentantul Tungstam Automotive, Cătălin Costea.

 

Codul rutier: sancțiuni pentru farurile personalizate!

Becurile Tungsram Megalight sunt, în acest context, soluția ideală pentru șoferi. Față de becurile convenționale, acestea luminează drumul cu 50-150% mai mult în fața mașinii, oferind o vizibilitate superioară.

Tungsram Megalight

 

Montarea unor becuri de calitate înaltă, precum cele din gama Tungsram Megalight, care sunt special proiectate să ilumineze o suprafață mai mare a drumului, îmbunătățește vizibilitatea și le conferă șoferilor un sentiment mai mare de siguranță atunci când se află la volan,” a concluzionat Costea.

Becurile Tungsram destinate autoturismelor se găsesc pe piața din România și au înlocuit fostele becuri marca GE. Acestea sunt utilizate atât ca echipare originală de către producătorii de autovehicule, cât și aftermarket, putând fi montate pe un mare număr de modele simplu, fără a fi necesară nicio modificare și, foarte important, 100% legal.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top