Tuning: Audi RS7 modificat spectaculos de ABT Sportsline

ABT Sportsline a creat o versiune spectaculoasă a modelului Audi RS7. Numit ABT RS7-R, modelul a fost modificat pentru ca motorul V8 de 4.0 litri să dezvolte 740 CP.

Audi a lansat noul model RS7 Sportback în toamna anului trecut. Versiunea de serie a perfomantului coupe cu patru portiere produs de Audi folosește un propulsor V8 de 4.0 litri ce dezvoltă 600 CP și 800 Nm.

ABT Sportsline

Tunerul german ABT, specializat în modificarea modelelor produse de grupul Volkswagen, a trecut noul RS7 prin tratamentul propriu și a creat o versiune spectaculoasă numită RS7-R.

Germanii au folosit o unitate electronică ABT Power R pentru a îmbunătăți puterea motorului. Puterea a fost crescută la 740 CP, iar cuplul motor este de 920 Nm.

ABT Sportsline

Performanțele sunt impresionante: 0-100 km/oră în 3.2 secunde. ABT a modificat și suspensia pentru a îmbunătăți comportamentul dinamic. Astfel, modelul RS7-R poate fi echipat cu una dintre cele două opțiuni puse la dispoziție de tunerul din Kempten, cu arcuri tip coilover și bare antiruliu sport.

ABT a abordat și un stil vizual dramatic, echipându-și modelul RS7-R cu spoiler față mai agresiv, jante de 2 inch cu design special, difuzor spate și evacuare cu patru țevi.

ABT Sportsline

Vor fi produse doar 125 de exemplare ale modelului ABT RS7-R, iar primul dintre ele este destinat pilotului german Daniel Abt.

Volkswagen Touareg preparat de ABT Sportsline

via ABT

Adaugati comentariu