Twingo pe piața românească

Renault a introdus pe piața românească un nou model din gama sa de succes. La doi ani de la lansare și după jumătate de milion de unități vândute, Twingo va fi disponibil și pentru cumpărătorii români.

Aceștia vor avea parte de o singură motorizare de 1,2 litri benzină, 16V și 75 CP și de un singur nivel de echipare botezat Trend. Din dotările standard pentru acesta amintim ABS cu asistență la frânarea de urgență (AFU), aer condiționat, airbag-uri frontale pentru șofer și pasager, blocare automată a ușilor la demaraj, direcție asistată electric variabilă, geamuri electrice față, oglinzi retrovizoare în ton cu caroseria (reglabile electric), radio CD cu afișaj integrat și 2 boxe X 20W, satelit de comandă la volan, Seat Belt Reminder (dispozitiv de avertizare sonoră pentru necuplarea centurii pentru șofer), sistem ISOFIX de prindere a scaunului copil pe bancheta spate.

Opțional, echiparea modelului achiziționat se poate îmbunătăți cu radio CD MP3 cu afișaj separat, 2 boxe față + 2 boxe spate de 20W, Connectivity box și Bluetooth integrat, aer condiționat automat + oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, degivrante, cu sondă de temperatură exterioară, jante de aluminiu de 14”, pachet de stickere florale pentru înfrumusețarea aspectului exterior, sau pachetul Renault Adagio de prelungire a garanției cu 24 de luni (dar nu mai mult de 100.000km).

Prețul pentru Renault Twingo în varianta de echipare Trend este de 6.855 Euro fără TVA, adică 8.500 Euro cu TVA inclus.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top