Uber reduce la jumătate tarifele în zona Pipera. Află de ce

uber

Uber reduce la jumătate tarifele în zona Pipera. Noile tarife promoționale vor fi valabile exclusiv în perioada 15-17 iulie.

Promotia Uber vine in sprijinul miilor de corporatiști care vor fi afectați de închiderea statiei de metrou Pipera, din cauza lucrarilor de modernizare a turnichetilor. Tariful special este dedicat calatorilor care aleg sa imparta cursele.

Astfel, cursele care au ca destinatie sau punct de plecare zona Pipera si pentru care a fost utilizata optiunea de Impartire tarif (Split Fare), vor fi cu 50% mai ieftine.

In conditii de trafic normal, o cursa UBER de la Piata Unirii pana la statia de metrou Pipera costa aproximativ 20 de lei. In conditiile reducerii si a cursei impartite, o persoana ar putea plati 5-6 lei.

Utilizatorii trebuie sa introduca in aplicatie codul promotional PIPERA50 si sa calatoreasca alaturi de unul sau mai multi colegi sau cunoscuti, folosind optiunea de impartire tarif din aplicatie. Dupa introducerea codului, reducerea va fi valabila automat pentru 10 curse spre sau din Pipera.

Adaugati comentariu