Ultima etapă înainte de ridicarea steagului de finish

În perioada 7-9 octombrie, pe circuitul elen de la Serres, va avea loc ultima etapă din acest an a Dunlop Romanian SuperBike (RoSBK) și a Campionatului Național de Motociclim Viteza (CNV).

Sezonul competițonal 2011 și-a avut debutul tot în Grecia, de unde piloții BGS Motorsport au plecat cu primele două cupe câștigate. Startul de la Serres a fost doar începutul unui lung șir de premii câștigate de echipa BGS Motorsport.
Aceste ultime curse aduc un spectacol sporit atât în Campionatul Național cît și în Romanian SuperBike.

Dacă în Romanian SuperBike Ionuț Mistode și-a adjudecat deja titlul de campion la clasa SuperBike, în cadrul Campionatului Național, titlul se va adjudeca în această cursă între pilotul BGS Motorsport și multiplul Campion Național Ionel Pascotă.

Nici clasa SuperSport nu este lipsită de spectacol, aici dramatismul și emoțiile ajung la cote maxime. Lupta pentru câștigarea celei de-a doua poziții în clasamentul general Romanian SuperBike se ține între cei doi piloți BGS Motorsport, Ștefan Popescu și Petre Pop și pilotul Octavian Negrea (Amckart Racing Team). Cei trei concurenți sunt despărțiți doar de cateva puncte, dupa cum urmează: Octavian Negrea (Amckart Racing Team) 83 puncte, Ștefan Popescu (BGS Motorsport) 80 puncte și Petre Pop (BGS Motorsport) 75 puncte.

Această ultimă etapă este foarte importantă pentru întreaga echipă BGS Motorsport care a muncit de-a lungul întregului sezon pentru a ajunge la rezultatele obtinute.

Evoluția piloților BGS Motorsport în calificări și curse va putea fi urmărită pe site-ul oficial al echipei, www.bgsmotorsport.ro, începând cu ziua de sâmbătă .

Adaugati comentariu