Ultimul raliu de asfalt din CNR Dunlop 2012

Ultima etapă 100% de asfalt din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2012 se va deşfăşura în acest sfârşit de săptămână la Cluj. După etapa mixtă de la Bacău, performerii din CNR Dunlop revin pe asfalt pentru o nouă provocare.

În etapa clujeană, ce va avea 124,85 de kilometri de probe speciale, campionul naţional en titre Valentin Porcişteanu pleacă din postura de favorit fiind liderul clasamentului la zi şi marele perdant de la Bacău. Ambiţiile pilotului piteştean, hotărât să îşi apere titlul, vor da de furcă fracenzului François Delecour şi piloţilor maghiari Gergo Szabo şi Csaba Spitzmüller, aspiranţi la titlul de campion al actualului sezon competiţional. Întoarcerea pe asflat după raliul solicitant din Moldova poate aduce o nouă confirmare a talentului tânărului pilot BRC Leasing, dar şi o nouă oportunitate pentru măiestria pilotului francez.

Transilvania Rally, etapa a IV-a a CNR Dunlop 2012, este organizat de binecunoscutul pilot clujean Bogdan Marişca. Trecut cu aceasă ocazie şi în tabăra organizatorilor, campionul naţional din 2005 a rezervat colegilor săi piloţi 8 probe speciale: Făget, Dângău, Tâtniţa şi Călăţele, cu câte două treceri fiecare, şi două superspeciale programate vineri la orele 19:52 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi respectiv sâmbătă 18:10 la Polus Center. Etapa va avea şi o probă de noapte chiar în prima zi a raliului.

Până în momentul de faţă, 50 de echipaje şi-au anunţat prezenţa la startul competiţiei, printre acestea numărându-se şi echipajul condus de organizatorul etapei, Bogdan Marişca, care se află pe poziţia a zecea în clasamentul general al CNR Dunlop 2012.

Transilvania Rally va debuta vineri la orele 17:31 în Piaţa Unirii Cluj-Napoca şi contează ca a IV-a etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2012.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top