Un autobuz a căzut în Dâmbovița în centrul Bucureștiului

Autobuz Dâmbovița

Un autobuz a căzut în Dâmbovița în centrul Bucureștiului. Vehiculul aparține Societății de Transport București și circula pe linia 196.

Autobuzul Otokar circula din direcția Plevnei către Academia Militară. Pe Podul Eroilor, din apropierea Spitalului Muncipal, vehiculul a rupt parapetul și s-a prăbușit. Acesta a rămas suspendat pe marginea de beton a râului, doar partea frontală ajungând în Dâmbovița.

Șoferul a reușit să se salveze. În autobuz, în momentul accidentului, se afla o singură pasageră. Femeia a ieșit pe geamul din spate al autobuzului.

Citește și:

Accident în Capitală! Un autobuz STB a lovit patru mașini și a intrat într-un bloc!

Din primele informații, autobuzul ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care trecuse pe culoarea roșie a semaforului. Șoferul și pasagera autoturismului au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul în zonă se va desfășur cu dificultate în următoarele ore, până când autobuzul va fi recuperat din Dâmbovița. „Nu ne-am mai confruntat cu asemene situație”, declară Daniel Vasile – purtător de cuvânt ISU București-Ilfov.

Echipaje de scafandri, pompieri, descarcerare și poliție au ajuns la fața locului. Prima măsură va fi ancorarea autobuzului, pentru a preveni o eventuală alunecare a sa.

Sursă foto: Bucurestifm.ro.

Adaugati comentariu