Un autouz plin cu elevi a luat-o la vale pe gheață

autobuz școală

Un autobuz plin cu elevi a pierdut aderența și a alunecat pe gheață, oprindu-se într-o mașină de pe marginea drumului. Niciunul dintre elevi nu a fost rănit. Aceștia au fost evacuați prin ușa din spate a vehiculului care trebuia să-i ducă la școală.

Incidentul a avut loc în Sutton, Massachussettes. După accidentul provocat de carosabilul plin de polei, toate autobuzele au fost retrase de pe traseu până când drumurile au fost curățate.

Imaginile filmate de un martor în jurul orei 7 dimineața, arată cum autobuzul o ia la vale și prinde viteză. În alunecare, se rotește și agață câteva cutii poștale aflate pe marginea drumului, înainte de a se opri într-o mașină.

VIDEO

Douăzeci de elevi se aflau la bordul autobuzului scăpat de sub control. “Șoferul a încercat să redreseze autobuzul – povestesc copiii – dar nu a putut decât să-l pună în Park și să se țină bine.” Un elev în clasa a șaptea spune că toată lumea la bord țipa și nu știa ce să facă. “Am crezut că ne vom răsturna”, explică școlarul.

Autobuzul și-a continuat drumul spre școală după ce a fost repus pe traiectorie, iar drumurile au fost curățate de polei, dar elevii au ratat prima oră la școală.

Șoferul autobuzului va fi supus unei anchete, dar și autoritățile se vor alege cu o amendă consistentă, pentru că nu au împrăștiat material anti-derapant, deși termometrele arătau sub zero grade.

Un van plin cu preșcolari a fost implicat într-un accident asemănător în aceeași zi: a derapat și a lovit un stâlp de electricitate. Profesorul supraveghetor aflat la bord a suferit răni minore. De asemenea, șoferul și unul dintre copii au fost spitalizați pentru a fi ținuți sub supraveghere.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top