Shanghai 2019 – Interzis europenilor? Un BMW doar pentru chinezi!

BMW Seria 3 L

BMW le oferă chinezilor o maşină adaptată pentru piaţa lor. Deşi asiaticii sunt în general minioni, BMW s-a gândit să le dăruiască un Seria 3 Long Wheelbase.

Fiecare al treilea BMW Seria 3 este comercializat în China şi opt procente din vânzări sunt modelul cu ampatamentul mărit. Chinezii preferă maşinile confortabile, spaţioase. De aceea, inginerii germani au colaborat cu cei chinezi pentru a dezvolta un model adaptat pieţei asiatice. BMW 325 Li este un model cu ampatamentul mărit cu 11cm şi înglobează o serie de elemente de confort specifice pieţei, dintre care BMW a ţinut să amintească de tetierele “extra soft”.

BMW Seria 3 L

BMW 325 Li va fi prezentat la Salonul Auto de la Shanghai, pe acest model debutând şi varianta în limba chineză a BMW Intelligent Personal Assistant. Producţia acestui automobil va debuta foarte curând la uzina din Shenyang, fiind construit alături de varianta cu ampatament normal.

Citeste si: Oficial: BMW M4 CS, veriga lipsă dintre M4 și M4 GTS

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top