Un Clio diavolesc cu față de înger

Renault Sport, divizia sportivă a constructorului francez a lansat o ediție specială a mult lăudatului Clio RS. Botezată “Ange & Démon”, noul Clio este un diavol cu față de înger.

Noul Clio R.S. “Ange & Démon” va fi disponibil într-o paletă cromatică specială. Vopsea cu finisare mată, în nuanțe de gri sau roșu, care vin să completeze plafonul negru lăcuit. Aceleași finisaje sunt disponibile și pentru eleron, spoilerul spate, deflectorul de aer, lamela de tip F1 integrată în spoilerul față, mânerele ușilor sau carcasele oglinzilor.

Geamurile spate și luneta au o ușoară tentă fumurie, pentru a fi în ton cu jantele speciale Interlagos, de 18 inch preluate de pe Megane R26.R, care lasă la vedere etrierii sistemului de frânare Brembo. Jantele sunt încălțate cu anvelope Bridgestone RE50A, care au contribuit la obținerea unui nou record pentru Renault Megane RS Trophy pe Nurburgring Nordschleife.

Ambianța primitoare de la interior contrastează cu ambianța rece, special creată, de la exterior. Șoferul este întâmpinat de scunele sport Recaro din piele, nuca schimbătorului de viteze este de asemenea concepută special pentru acest model, în vreme ce o plăcuță cu numărul de identificare al fiecărui exemplar în parte tronează lângă levierul frânei de mână.

Echparea standard este foarte bogată, iar clienții pot opta, fără cost suplimentar, fie pentru opțiunea RS Monitor (sistemul Renault Sport de telemetrie la bord), fie pentru sistemul de navigație Carminat TomTom Live. Nu în cele din urmă, o plăcuță de identificare a ediției speciale “Ange & Démon” tronează pe stâlpul B al caroseriei, pentru a marca încă o dată exclusivitatea ediției produse în doar 666 de exemplare.

Jean-Maxime Boulanger, Product Manager pentru Clio Renault Sport, a declarat: “Clio RS “Ange & Démon este o versiune a lui Clio RS care generează o atracție instantă. Are o personalitate ușor contradictorie cu aspectul său de bad boy, șasiul Cup și cei 203 CP, în comparație cu echipamentele pe care le oferă potențialilor clienți. Clio R.S. “Ange & Démon” va da aripi celor mai pretențioși cumpărători, care vor fi mulțumiți mai ales de bunele sale maniere și de competențele de zi-cu-zi.

Adaugati comentariu