Un defect de fabricație îi sperie pe proprietarii de Dacia Duster, Logan și Sandero!

Dacia Logan

Un defect de fabricație îi sperie pe proprietarii de Dacia Duster, Logan MCV și Sandero. Este vorba de cea de-a doua generație a modelelor, fabricate în perioada 11 iunie 2018 și 14 iunie 2018.

“Dacă ai un Duster, un Logan MCV sau un Sandero construit în acel interval, s-ar putea să ai o problemă la mașină”, anunță presa spaniolă. Este un defect care le-ar putea provoca mari probleme proprietarilor, avertizează ibericii.

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Duster cu apucături de Mercedes

Este vorba despre un defect de fabricație al bateriei, care vizează borna pozitivă. Această defecțiune poate genera probleme la pornire sau poate conduce la decuplarea unui sistem, scriu jurnaliștii de la El Desmarque.

Plouă torențial într-o hală din uzina Dacia. VIDEO

Dacia a luat deja măsuri pentru a remedia problema care a fost identificată la vehiculele comercializate pe teritoriul Spaniei. Reprezentanții Dacia au anunțat autoritățile din Castilia și vor demara o procedură de rechemare în service pentru a efectua reparația necesară. Proprietarii modelelor care fac subiectul acestui recall nu vor plăti pentru vizita la atelierul de reparații.

Dacia mută parțial producția Logan MCV în Maroc

El Desmarque scrie că “Dacă sunteți afectați de această problemă, fiți fără grijă. Renault-Dacia lucrează deja la ea!”

Adaugati comentariu