Un german a comandat 27 de exemplare Tesla Model 3 din greșeală

Tesla Model 3 Long Range

Un client german a comandat online din greșeală 27 de bucăți Tesla Model 3. Totalul comenzii: 1.4 milioane euro. Din fericire, comanda a putut fi anulată cu ceva emoții.

Un client german care intenționa să își comanda un model electric Tesla Model 3 prin intermediul site-ului companiei americane s-a văzut pus în fața unei situații mai neobișnuite.

Tesla Model 3, cel mai bine vândut EV în 2019 – raport

Din cauza unei erori, siteul Tesla a înregistrat nu comanda pentru o singură mașină, ci pentru 27 de exemplare Tesla Model 3 pentru un total de 1.4 milioane euro. Clientul german optase pentru modelul Tesla 3 cu opțiunea Autopilot, prețul în Germania fiind de 52.000 euro.

Cand a încercat să trimită comanda, siteul a returnat un mesaj de eroare. În loc să aștepte, germanul a încercat să continue comanda, dar s-a trezit că site-ul a înregistrat o comandă pentru 27 de automobile Tesla Model 3 cu Autopilot. Totalul comenzii: 1.4 milioane de euro.

Tesla Model 3 (1)

Comanda a putut fi anulată, dar procedura standard la Tesla este reținerea sumei de 100 euro dacă clientul renunță la comandă. Deci, 2.700 euro pentru anularea comenzii greșite.

Din fericire, clientul a contactat Tesla și a reușit să anuleze și taxa suplimentară.

Accident între Tesla Model 3 și un camion răsturnat

Via Reddit, Carbuzz

Adaugati comentariu