Un Mercedes nou-nouț a făcut senzație în parcarea unui hypermarket. Nici 2.000 de euro nu costă!

Renault Mercgane (2)

Mai avea puțin și-i punea și logo de AMG. Acest șofer de Renault și-a deghizat mașina în Mercedes. Ca să arate și mai multă aroganță, acesta și-a parcat automobilul pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități.

Îi știm cu toții pe cei care își pun logo-uri de mașini premium pe Dacii de-o seamă cu ei. Dar întotdeauna e loc de mai rău! Acest șofer de Renault din Manchester își păcălește prietenii că și-a luat Mercedes. În realitate, mașina sa, un Megane Cabrio cu o vechime de peste 10 ani, s-ar vinde pentru nici 2.000 de euro. Dar departe de el gândul de a o vinde, mai ales că mașina l-a făcut acum faimos.

Lamborghini construiește biroul care costă cât o garsonieră

Acest Renault-ul Merc…gane a devenit celebru în Manchester. Oameni din tot orașul vin în parcarea hipermarket-ului Tesco, acolo unde probabil lucrează proprietarul, pentru a vedea mașina cu dublă personalitate.

Mai multe fotografii pe www.missauto.ro!

Fotografiile postate pe Facebook de unul dintre cei care au văzut mașina în parcare au strâns nu mai puțin de 7.000 de like-uri și vreo 14.000 de comentarii.

Ce i-a atras pe userii de Facebook? Ei bine, Megane-ul vișiniu, fabricat în 2008, are acum mărgele cu aspect de diamant în jurul farurilor mătuite și o grilă improvizată, prinsă – se pare – cu adeziv de grila originală, care sprijină, în centru, celebrul logo cu stea în trei colțuri de la Mercedes.

Săraca mașină are vreo vină? Doi șoferi s-au chinuit 8 minute să parcheze!

Credeți că din spate Renault este… Renault? Ei bine, nu chiar. Steaua Mercedes și-a găsit loc și pe capacul portbagajului mașinii franceze.

Avem o singură sugestie pentru acest șofer de Renault cu imaginație debordantă […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top