Un nou importator Ssangyong în România

În calitate de nou distribuitor exclusiv al mărcii, Wallis Automotive Europe (WAE Ltd.) lansează în această vară pe piaţa din România gama de produse complet înnoite ale mărcii Ssangyong.

Construim o nouă reţea de dealeri în oraşele mai mari din ţară, prin care va fi disponibilă întreaga gamă a automobilelor de teren Ssangyong, apreciate pentru performanţele off-road, robusteţea, fiabilitatea şi calitatea acestora.

Ne face plăcere să îi anunţăm pe cei interesaţi de marca noastră că primii noștrii parteneri concesionari Ssangyong, Auto Cobalcescu Srl din București și Expocar Trade Srl din Constanța, şi-au demarat activitatea de comercializare şi service a automobilelor Ssangyong în București și Constanța.

În anul 2010, marca Ssangyong a fost preluată de un nou proprietar: cel mai mare conglomerat industrial şi de servicii din India, grupul Mahindra & Mahindra, având 144.000 de angajaţi în 100 de ţări din lume, care va asigura baza financiară pentru ofensiva de modele Ssangyong planificată pentru anii următori. Astfel, între 2013 şi 2017, Ssangyong va lansa 5 modele complet noi şi îşi propune dublarea volumului global de vânzări, urmând ca până în 2017 să vândă 300.000 de automobile.

În România vor fi disponibile toate modelele comercializate în Europa din noua gamă de produse Ssangyong.

Noul autoturism de teren compact (SUV) Korando este primul reprezentant al imaginii complet înnoite a mărcii Ssangyong, fiind opera renumitului stilist italian Giorgetto Giugiaro. Pe lângă aceasta, noul Korando constituie un punct de reper în istoria Ssangyong şi datorită faptului că este prima caroserie monococă a mărcii, disponibilă cu o variantă de motorizare pe benzină şi două pe motorină, cu transmisie manuală sau automată în 6 trepte, respectiv cu tracţiune faţă sau, desigur, tracţiune integrală avansată.

Adaugati comentariu