Un nou magazin-service Premio la Galați

Un nou magazin din lanțul Premio, a fost deschis la Galați. Goodyear Dunlop România, pune astfel la dispoziția clienților, o gamă variată de anvelope de calitate și servicii la cele mai înalte standarde.

Goodyear Dunlop Tires România, unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa de anvelope din România, a început anul cu o nouă lansare în lanţul de magazine-service Premio. Premio Service Galaţi este al treilea magazin-service greenfield din franciză şi al şaselea centru Premio din ţară.

Cu o suprafaţă totală de 3100 mp, din care sunt alocaţi 600 mp service-ului, 200 mp recepţiei şi alţi 2000 mp depozitului de anvelope, magazinul-service Premio inaugurat la Galaţi dispune de 4 rampe de lucru pentru autoturisme şi una pentru camioane, fiind o construcţie de la zero a cărei valoare de investiţie se ridică la aproximativ 1 milion de euro.

Situat pe strada Drumul de Centură, Nr.1B, Galaţi, Premio Service este menit să deservească o gamă variată de nevoi ale clientului direct, la cele mai înalte standarde ale calităţii, pentru întreaga zonă de sud-est a ţării, fiind primul centru Premio din această arie teritorială a României.

Începând cu al doilea trimestru al anului trecut, compania Goodyear a demarat oficial programul de franciză Premio prin care şi-a extins parteneriatele unice pe care le deţine în cele două ţări pe care le gestionează, România şi Bulgaria. Noua strategie de afaceri pentru piaţa din regiune a atras o valoare a investiţiilor de aproximativ 3 milioane de euro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top