Un nou motor TSI de 1 litru şi 115 CP pentru VW Golf

Eternul best-seller VW Golf se bucură de serviciile unui nou TSI de 1 litru şi 115 CP, un motor alimentat cu benzină, la fel de eficient precum un diesel. Consumul mediu este unul incredibil: doar 4,3 l/100 km.

Noua unitate 1.0 TSI cu cilindreea de 999 cc emite 99 grame CO2/km şi dezvoltă un cuplu maxim de 200 Nm. Livrat standard cu o transmisie manuală cu şase trepte, noul TSI poate fi comandat şi alături de cutia DSG cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte, consumul mediu fiind identic în ambele cazuri.

golftsi3

Golf TSI BlueMotion nu se lasă mai prejos nici în materie de performanţe. Puterea sa o eclipsează până şi pe cea a primei generaţii GTI (110 CP), iar viteza maximă este estimată la 204 km/h.

Două niveluri de echipare sunt disponibile în compania motorului 1.0 TSI, Trendline şi Comfortline. Pe lista echipamentelor de serie VW a trecut aer condiţionat, şapte airbaguri, diferenţial electronic autoblocant XDS, sistem start/stop sau suspensie sport coborâtă cu 15 mm şi jante din aliaj de 15 inch Lyon, cu design special. În Germania, preţurile noului Golf 1.0 TSI pornesc de la 20.450 euro.

Adaugati comentariu