Un nou showroom BDT Mazda în București

BDT a deschis porțile celui de-al doilea showroom Mazda în București. Pasionații mărcii au la dispoziție un nou centru de comercializare modern situat în Calea Griviței 198 – 200, Sector 1. În acest context a fost prezentată Noua Mazda 3.

BDT Group pastreaza strategia ce i-a caracterizat evolutia, adaptandu-se nu doar contextului pietei ci, in special, nevoilor si standardelor ridicate solicitate de catre clientii sai, punand la dispozitie servicii integrate intr-o maniera accesibila.

Relatia pe care si-a dezvoltat-o cu acestia este una bazata pe incredere si promptitudine iar inaugurarea celui de-al doilea punct de comercializare BDT Mazda in Bucuresti vine sa confirme puterea traditiei intr-un context comercial particular.

Acum, BDT Mazda vine mai aproape de clientul sau, noul showroom fiind situat intr-o zona centrala, cu acces facil. Pe o suprafata de 250 mp, clientii au posibilitatea sa cunoasca modelele brand-ului nipon,  echipa BDT Mazda fiind pregatita sa ofere consiliere de specialitate astfel incat clientii sa isi poata achizitiona masina cea mai potrivita nevoilor si dorintelor lor.

Odata cu inaugurarea celui de-al doilea punct de comercializare BDT Mazda, este prezentata catre public  Noua Mazda 3, un autoturism exceptional ale carui trasaturi definitorii provoaca conventionalul. Stilul rafinat si aerodinamica imbunatatita impresioneaza si provoaca soferul sa ii descopere identitatea. Nucleul Noii Mazda 3 integreaza eficienta tehnologie SKYACTIV, perfect calibrata sa confere putere si sa extraga un maxim de eficienta din fiecare picatura de combustibil.

Panoul de bord a fost complet reproiectat, Head Up Display-ul si conectivitatea integrate, sistemul Infotainment activat prin voce si sistemele de siguranta i-ACTIVESENSE de ultima generatie sunt doar cateva dintre detaliile ce fac din Noua Mazda 3 masina pe care pe care oricine ar dori sa o aiba acasa si sa o poata conduce zi de zi.

Adaugati comentariu