Un nou showroom Citroen în București

SD Prestige, dealer și reparator autorizat Citroën, a inaugurat la finalul săptămânii trecute încă un showroom al Mărcii în București.

O data cu deschiderea noii locatii, SD Prestige dispune de doua showroom-uri, unul dintre ele in zona Bucuresti Sud, si doua centre de service autorizate Citroën, tot in zona de sud a capitalei.

Inca de cand a devenit dealer al marcii Citroën, SD Prestige a anuntat un program intens de dezvoltare, program care s-a concretizat prin deschiderea unui nou showroom in zona de nord a Bucurestiului. Deschis pe Soseaua Bucuresti Nord, nr. 7, showroom-ul SD Prestige a fost amenajat in decurs de 1 luna pentru a corespunde noilor standarde ale imaginii de marca Citroën. 

Suprafata totala a complexului este de 600 mp dintre care 400 mp sunt alocati exclusiv spatiului pentru showroom. Investitia in noul showroom este suportata exclusiv de SD Prestige, o companie infiintata ca afacere de familie in 1994 si care are experienta in domeniul auto. In noul showroom Citroën pot fi expuse pana la 7 autoturisme, la etaj fiind amenajata o zona speciala pentru piese de schimb si accesorii.

SD Prestige activeaza pe piata auto din Romania inca din anul 1994 si are la dispozitie o echipa de aproape 160 de specialisti. Personalul este calificat si avizat RAR si are experienta intr-o gama larga de autovehicule. Ca o garantie a calitatii personalului, SD Prestige ofera o garantie de 3 luni pentru reparatiile de autovehicule.

„Acest nou showroom Citroen pe care il inauguram in nordul capitalei reprezinta un pas important, o evolutie majora pentru SD Prestige. De astazi, putem deservi, in primul rand, o clientela mai numeroasa. Acoperirea SD Prestige in Bucuresti creste considerabil pentru ca zona de nord are un potential ridicat din punct de vedere al vanzarii de automobile. In plus, vanzarile SD Prestige au crescut exponential de la deschiderea primului showroom Citroen, in iulie 2008. Si toata aceasta experienta pozitiva alaturi de marca Citroen ma face increzator in evolutia noastra in anii urmatori.”, a declarat Dumitru Subtirelu, director general si actionar principal SD Prestige.

„Suntem foarte multumiti de colaborarea si de evolutia SD Prestige, este un pilon important in reteaua noastra de dealeri. Sunt convins ca aceasta inaugurare este debutul unei noi cresteri semnificative a vanzarilor SD Prestige si a vanzarilor vehiculelor Citroen – care vine anul viitor cu o gama complet intinerita. 

In prezent, reteaua de dealeri Citroën Romania insumeaza 15 membri activi. La inceputul lui 2011, Citroën Romania va lansa un produs foarte important din gama de autoturisme, noul C4, urmand ca pe parcursul anului viitor sa ajunga in Romania si al doilea model din gama DS, DS4, dar si Citroen C Zero, primul vehicul complet electric al Marcii.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top