Un nou succes în Ungaria pentru piloții BGS Motorsport

În weekend-ul trecut, pe circuitul PannoniaRing din Ungaria, a avut loc cea de-a patra etapă Romanian Superbike. Așa cum ne-au obișnuit până acum, piloții BGS Motorsport și-au cîștigat cu succes câte un loc pe podiumul celor doua clase întorcându-se acasă cu încă un premiu în palmares.

Această etapă a venit cu ceva nou față de cele organizate până acum datorită celei de-a doua curse SuperSport ce a avut loc sâmbătă, zi dedicată până acum doar sesiunilor de calificări. În prima cursă, după un start foarte bun, pilotul BGS Motorsport Petre Pop a reușit să termine pe poziția a patra în fața coechipierului său Ștefan Popescu.  

A doua cursă SuperSport i-a avut în centrul atenției pe cei doi piloți BGS Motorsport care s-au bătut de data aceasta pentru ocuparea locului trei în clasament. După primul tur Ștefan Popescu a reușit să-l depășească pe Petre Pop, menținându-și până la final poziția a treia cu o distanță de 19 secunde față de coechipierul său.

La ambele curse ale clasei SuperBike, pilotul BGS Motorsport Ionuț Mistode, a luat startul din pole position terminând pe primul loc, urmat de Daniel Vârgolici (Amckart Racing) și de Zoltan Zsigmond (Racing Team 33). Până acum, Ionuț, a reușit să termine de fiecare dată pe prima poziție îndreptându-se către titlul de campion Romanian SuperBike la clasa SuperBike.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top