Un nou supercar Ferrari e în lucru

supercar Ferrari

Un nou supercar Ferrari se pregătește de momentul lansării. Acesta va fi prezentat pe 17 septembrie, în cadrul unui eveniment special care va avea loc la sediul constructorului italia, Maranello.

Italienii anunță viitorul automobil în cadrul unei secțiuni speciale a site-ului oficial al companiei, o secțiune rezervată în mod obișnuit celor care dețin deja un model Ferrari. Acest lucru dă de înțeles că mașina nu este pentru oricine, ci doar pentru cei care sunt deja posesori de “căluț cabrat”.

A făcut praf un Ferrari la câteva minute după ce l-a închiriat

Viitorul supercar Ferrari poartă numele de cod F176, așa cum indică imaginea teaser făcută publică de italieni. Aceasta dezvăluie și data prezentării oficiale, programate pentru 17 septembrie, dar și un text scurt “Icona Ferrari”, care ar putea face aluzie la faptul că vom avea de-a face cu u model de colecție, produs într-o ediție limitată.

Viitorul supercar Ferrari ar putea avea la bază modelul 812 Monza, dar va beneficia de o serie de actualizări la exterior, cât și la interior, pentru a scoate în evidență faptul că este o mașină specială.

Vânzări Ferrari – Record de supercaruri livrate în 2017

O lună și câteva zile ne mai despart de momentul în care vom vedea mașina care ar putea fi pusă în mișcare de motorul V12 de 6.5 litri al companiei, cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte. Propulsorul ar trebui să-i asigure aproximativ 800 de cai putere și un sprint de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3 secunde. Viteza maximă ar trebui să fie undeva în jurul valorii de 340 km/h.

Adaugati comentariu