Un pachet mixt de asigurări de la ASIROM

ASIROM a lansat, în perioada 15.11.2012-28.02.2013, o nouă campanie comercială de promovare, mixtă, care cuprinde un pachet cu o asigurare auto şi o nouă asigurare de viaţă. Pentru a afla amănunte referitoare la această campanie am adresat câteva întrebări Preşedintelui Directoratului ASIROM Vienna Insurance Group, doamnei Mariana Diaconescu.

AutoExpert (A.E.): Stimată Doamnă puteţi să ne explicaţi ce a adus nou această campanie comercială de promovare?

ASIROM (M.D.): Este o campanie de cross selling care promovează alături de o asigurare auto şi o asigurare de viaţă, astfel încât clientul să aibă un pachet care să-i ofere mai multe riscuri asigurate şi o protecţie completă.

A.E.: Ce este de fapt noul produs de asigurări de viaţă Easy Life şi în ce condiţii se vor încheia aceste poliţe şi se vor acorda reducerile de 15% din promoţie?

M.D.: EASY LIFE este o asigurare de viaţă simplă şi flexibilă, ce conferă protecţie financiară în caz de deces din orice cauză, având totodată acoperire şi pentru trei riscuri suplimentare, incluse în contractul de asigurare. Astfel, prin contractarea acestei asigurări poate beneficia de protectie şi persoana asigurată, dar şi familia acesteia.

Oferta prezentată de ASIROM este: reducere/discount de 15% la încheierea unei asigurări de viaţă Easy Life şi, suplimentar, clienţii ce au încheiat o asigurare de viaţă Easy Life în perioada ofertei pot beneficia de reducere de până la 15% la asigurarea CASCO.

AE: Puteţi detalia care sunt avantajele clientului ASIROM  care cumpără acest produs mixt de asigurări? Eventual am dori câteva preţuri aplicate în perioada promoţiei pentru cele două asigurări din pachet?

M.D.: Clientul beneficiaza de un pachet care îi oferă mai multe riscuri asigurate şi o protecţie completă. Primele de asigurare pentru Easy Life pornesc de la 50 lei pe an, până la maxim 200 lei pe an, reducerea aplicându-se la tariful de bază, iar primele pentru CASCO depind de modelul şi vechimea automobilului asigurat.

AE: Este valabilă această campanie şi pentru combinaţia mixtă – asigurare de viaţă Easy Life +asigurarea facultativă auto CASCO + asigurarea obligatorie RCA? Întreb acest lucru fiindcă poliţele RCA beneficiază deja de sistemul propriu bonus-malus ce se aplică, iar poliţele CASCO aplică reduceri pentru anii anteriori fără daune  ce ajung până la 45%. În aceste cazuri se mai pot adăuga la poliţele auto şi reducerile de 15% din această campanie?

M.D.: Campania este valabilă numai pentru combinaţia Easy Life + CASCO

Reducerea se aplică la tarifele de bază practicate de ASIROM în perioada de valabilitate a ofertei. Oferta CASCO poate fi cumulată cu alte oferte sau reduceri, spre exemplu cele aferente categoriei bonus-malus.

Oferta nu se poate aplica persoanelor juridice ce detin flote auto (respectiv mai mult de 5 autoturisme), cat nici persoanelor juridice ce detin unul sau mai multe autoturisme in sistem leasing.

Oferta nu se poate aplica suplimentar companiilor de leasing sau altor companii, care deţin deja protocoale negociate cu ASIROM. Prin beneficierea de oferta prezentă partenerii şi clienţii ASIROM care au incheiate condiţii comerciale speciale, pot pierde aceste condiţii negociate anterior cu ASIROM.

Puteti găsi termenii şi condiţiile complete ale ofertei promoţionale la acest link:
http://asirom.ro/repository/Termenii%20si%20conditiile%20ofertei%20promotionale%20ASIROM.pdf

Adaugati comentariu