Un parteneriat armonios

BMW a avut în decursul ultimilor ani un parteneriat fructuos cu producătorul de instrumente muzicale Steinway & Sons, în urma căruia mai mulți tineri muzicieni au fost sprijiniți de cele două branduri premium.

Ca rezultat al bunei colaborări dintre BMW și Steinway & Sons, a rezultat o ediție specială a modelului Seria 7, numită BMW Individual 7 Composition și care a fost lansată la fabrica din Hamburg a celebrilor producători de instrumente muzicale. Cele două mărci împart aceași pasiune pentru design, perfecțiune și lux, modelul rezultat în urma colaborării fiind exponentul perfect al filosofiilor comune.

Seria 7 Composition va fi disponibilă în două culori, create special pentru această ediție, cu scopul de a imita cât mai fidel aspectul unui pian. Este vorba de negru și alb, a căror proces de aplicare este foarte minuțios și necesită o lustruire manuală foarte precisă. Combinația de culori de la interior respectă aceeași idee a culorilor unui pian, iar tapițeria și cateva din elementele interiorului, sunt marcate cu logo-ul Steinway & Sons. Sistemul audio de înaltă fidelitate a fost de asemenea, special conceput pentru acest model, asigurând o sonorizare excelentă, care să mulțumească ș cei mai pretențioși pasionați. 

Ediția specială Composition va fi disponibilă atât pentru versiunea cu ampatament normal, cât și pentru varianta cu ampatament mărit a modelului bavarez, iar construcția ei se va face sub atenta supraveghere a divisiei Individual, de la BMW, respectând într-u totul specificațiile fiecărui client în parte.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top