Un polițist din Bolintin a condus 15 ani fără permis. Ce pedeapsă a primit?

Politist permis de conducere

Un polițist din Bolintin a condus 15 ani fără să aibă permis de conducere. Informația apare în plin scandal al permiselor obținute ilegal în județul Giurgiu, unde sute de analfabeți au primit dreptul de a conduce autovehicule, deși nici nu știau să se semneze.

Descoperirea a fost făcută chiar de colegii polițistului, care i-au întocmit dosar penal. În urma anchetei, acesta a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și a fost dat afară din Poliție.

“Nu am nimic de comentat, nu am nimic de declarat”, a fost reacția lui Nicu Gheorghe, contactat de Digi24.

Nicu Gheorghe a fost subofițer la Biroul Judiciar al Poliției Bolintin. După ce a fost condamnat, acesta și-a deschis un magazin alimentar și un local în apropiere de sediul Poliției. Între timp, fostul polițist a urmat cursurile unei școli de șoferi și și-a luat permisul de conducere.

Cum au primit permis de conducere sute de analfabeți la Giurgiu?

Omul legii care a încălcat legea a fost descoperit în Bolintin, județul Giurgiu, acolo unde recent, au fost identificate sute de persoane care obținuseră permisul de conducere contra unei sume oferite instructorului, polițistului care superviza examenul teoretic și polițistului care coordona examenul pe traseu. Aceștia aveau drept de conducere pe drumurile publice fără ca măcar să știe să scrie și să citească. Au fost descoperiți după ce au fost implicați într-o serie de accidente. Dosarul trenează încă la Parchetul Tribunalului Giurgiu.

Adaugati comentariu