Un preot se roagă în timp ce este pasager în Clasa G. Ce l-a speriat pe părinte?

Preot în Clasa G

Va regreta decizia de a face autostopul până în ziua în care va lua drumul Raiului. Un preot a fost luat cu mașina de un trecător. Doar că nu era orice mașină, ci un Mercedes-AMG G 63 tunat de Brabus.

Părintele trebuia să ajungă la timp la o slujbă de botez. Și cu siguranță, a reușit, deși a ajuns acolo amețit de călătorie. Cu cât șoferul apăsa mai tare pedala de accelerație, cu atât privirea omului Bisericii devenea mai îngrijorată.

“Mai încet, mai încet”, îl imploră părintele pe cel aflat la volan. Văzând că rugile nu-i sunt ascultate, personajul bisericesc îl întreabă pe șofer dacă a sfințit mașina și recunoscând că i-a stat inima-n loc. “Ați zis că vă grăbiți, domnule părinte”, este replica posesorului de G.

Vezi VIDEO pe www.missauto.ro!

“Asta e mașina lui Satan”, își spune preotul în barbă, încercând să apuce mai bine mânerul din bord.

Toată aventura a fost un scenariu pus la cale de Bogdan Căpușan. Pasionat de mașini și pilot de curse, Bogdan este posesorul celei mai scumpe mașini din România, Aston Martin Valkyrie, un model produs în doar 150 de unități, cotat la trei milioane de euro. În garajul tânărului din Cluj se regăsesc și un Ferrari F12 Berlinetta, dar și câteva modele Rolls-Royce, Mercedes și Porsche.

Test drive Mercedes-Benz G 500 – Bruta cu bune maniere

Adaugati comentariu