Un singur exemplar Dacia Supernova de vânzare pe Autovit

Dacia Supernova 2001

Vă mai amintiți de Dacia Supernova? Un singur exemplar mai este de vânzare pe Autovit la prețul de 3.500 lei și e vorba chiar de versiunea de top, Dacia SuperNova Clima.

 

După preluarea mărcii Dacia de către Renault în septembrie 1999 au existat  două modele intermediare până la apariția Dacia Logan prezentată pe 2 iunie 2004 la Paris:
– Dacia SuperNova
– Dacia Solenza

SuperNova a fost produsă din 2000 până în 2003 și era practic o Dacia Nova care a primit motorul Renault de 1.390 cmc și cutia de viteze cu 5 trepte de la Renault Clio.

Solenza a fost produsă între martie 2003 și iulie 2005  și era o SuperNova cu caroseria modificată și modernizată de Renault și cu o planșă de bord complet nouă..

Astăzi, aceste modele sunt foarte rare la second hand.
Pe www.autovit.ro nu există nicio Dacia Solenza la vânzare și am găsit doar un singur exemplar Dacia SuperNova la vânzare. Exemplarul este din 2001 și este în versiunea Clima cu aer condiționat, radio, închidere centralizată și jante de aliaj ușor.

SuperNova a fost disponibilă în versiunile Europa (3.200 euro), Confort, Rapsodie și Clima care costa 5.800 euro la acea vreme.

Exemplarul de pe autovit.ro este de vânzare la un preț de 3.500 lei și are puțin peste 181.000 km la bord. Mașina este vopsită în verde metalizat, are jante de aliaj și două seturi de pneuri (iarnă/vară).

Proprietarul a montat de curând piese noi (planetară, radiator, discuri și plăcuțe față, tobele de eșapament, capete de bară, bielete, pivoți) iar mașina are ITP valabil până la finalul lunii mai și asigurare RCA pentru tot anul 2020.

Mașina se află într-o stare de funcționare foarte bună și având în vedere prețul ei nouă de 5.800 euro, 3.500 lei este un preț atractiv pentru un tânăr care se află la prima mașină.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top