Un șofer uituc a făcut primul Range Rover Velar cabrio din lume

Range Rover Velar accident

Range Rover Velar Cabrio? Un model pe care constructorul britanic nu l-a avut niciodată în vedere, desi portofoliul companiei include deja un SUV decapotabil, Evoque Cabrio. Dar probabil că acest accident stupid îi va da de gândit. Un șofer de camion care transporta un Range Rover Velar a trecut pe sub un pod uitând că mașina se află la înălțime pe remorcă.

Un șofer de camion nu a fost atent la indicatorul de pe piciorul podului de pe o autostradă de lângă Salford, Marea Britanie, care restricționa accesul vehiculelor care depășesc o anumită înălțime. Așa că SUV-ul de lux pe care îl transporta la ultimul nivel al remorcii supraetajate a fost transformat forțat într-un model decapotabil.

Test drive Range Rover Velar – noul star

Priveliștea este de-a dreptul devastatoare. Acoperișul, parbrizul și luneta au fost smulse, pur și simplu, iar capota are acum niște zgârieturi ca niște adevărate șanțuri. Mașina trebuia adusă la reprezentanță, iar cel care o comandase o aștepta cu nerăbdare de patru luni de zile. Vestea accidentului i-a frânt inima.

Velar-ul nu era singurul vehicul aflat pe remorcă în momentul accidentului. Un Range Rover Evoque […]

Adaugati comentariu