Un vehicul blindat a pierdut banii pe o autostradă din SUA. Video!

Bani pe autostrada blindat autoexpert.ro

După ce a suferit un accident ușor, un camion blindat a aruncat cu dolari pe o autostradă din Statele Unite. Șoferii s-au oprit să-i adune, blocând autostrada. Momentul a fost filmat de cei prezenți.

Cum e să mergi pe autostradă și să plouă cu bani? Te-ai opri? I-ai aduna, sau ai filma, amuzat, strădania celorlalți de a-și umple buzunarele? Sigur, crezi că asta nu s-ar putea întâmpla niciodată. Fals! Tocmai s-a petrecut, pe o autostradă din SUA.

Un camion blindat transporta bani pe autostrada Interstate 5 în Carlsbad, California. A suferit un accident ușor, în timpul căruia ușile sale s-au deschis. Sacii cu bani au căzut pe șosea și au început să se rostogolească, desfăcându-se. Bancnotele au zburat libere, întâi pe benzile care duc spre nord, apoi și pe celălalt sens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEMI BAGBY (@demibagby)

Accidentul și, mai ales, banii împrăștiați au provocat un ambuteiaj major, șoferii oprindu-și mașinile pe autostradă. Șoferul camionului a încercat să adune banii și să îi readucă în camion. Cu toate acestea, colegii de trafic au coborât din mașini și au adunat, conștiincioși, o bună parte din bancnote. Drept urmare, șoferul camionului a înregistrat cu telefonul actele ilegale ale acestora. Iar unii dintre ei chiar au postat pe rețelele de socializare filmele în care comiteau infracțiunea.

Bani pe autostrada blindat autoexpert.ro

Anchete în urma furtului de bani din vehiculul blindat

Inutil de precizat, CHP și FBI colaborează într-o investigație în încercarea de a obține banii furați și de a prinde o parte dintre infractori. Într-o conferință de presă, sergentul CHP Curtis Martin a declarat:

„Dacă ați găsit bani pe autostradă, nu sunt banii dumneavoastră. Aparțin FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation), au fost în acest camion blindat al băncii și trebuie să fie returnați”.

Sergentul a adăugat că CHP nu poate garanta că făptașii nu vor fi pedepsiți penal dacă vor returna banii. El a continuat: „Dacă ați furat bani, vă rugăm să îi aduceți la biroul CHP din Vista, iar noi vom continua de acolo”.

Potrivit CHP, un bărbat și o femeie au fost deja arestate pentru furt. De asemenea, cuplul a blocat traficul după ce și-a oprit mașina în mijlocul autostrăzii în graba de a aduna banii. CHP și FBI folosesc înregistrările video de pe rețelele de socializare, care ar putea servi drept probe în eforturile lor de a prinde și alți infractori.

Adaugati comentariu