Un Volkswagen Passat pentru pretențioși

Dacă ai bifat tot ce se poate bifa de lista de opționale și încă nu ești mulțumit de rezultat, atunci versiunea Exclusive vine fix la țanc.

Volkswagen cocheteaza de cativa ani buni cu latura premium a automobilului, cu rezultate bune (Touareg) si mai putin bune (Phaeton). Recent, oficialii marci au simtit nevoia unui plus de imagine ce poate fi aplicat gamei populare Volkswagen asa ca au lasat modelele speciale intitulate Exclusive.

In cazul de fata, vorbim de cel mai nou membru al acestei familii restranse, Passat Exclusive, in versiune sedan sau variant. La exterior primul lucru care iti capteaza atentia este culoarea aurie in combinatie cu jantele din aliaj pe 18″ cu interior negru. Tot cu scopul de a intari prezenta dinamica a fost coborata si suspensia cu 15 mm.

Citește testul cu Volkswagen Passat 2.0 TDI 140 CP

Interiorul prezinta un mixt interesant de suprafete, cu piele Nappa pe scaune complimentata de insertii din lemn si aluminiu. Contrastul este realizat de combinatia piele maro, cusatura alba. Atmosfera generala este una destul de interesanta, aproape de efectul premium anuntat de oficiali in comunicatul de presa. Aici conteaza mult si atentia acordata imbinarilor, un obicei vechi pentru Volkswagen. Pentru moment nu au fost anuntate decat preturile pentru Germania (de la 32.450 euro pentru sedan, respectiv 33.625 euro pentru Variant).

Adaugati comentariu