Union Motors lansează One Stop Auto Center – Opel

Union Motors a devenit cel mai nou dealer Opel din București, inaugurând noul său show-room și sediu în această lună.

Ca parte a grupului New Kopel Romania, a carui filozofie si atitudine se poate sintetiza in sloganul “Always Yes”, Union Motors a trecut, odata cu intrarea in marea familie Opel, la activarea acestei atitudini pozitive si centrate pe client, prin lansarea in premiera absoluta in Romania a unui concept inovator de personalizare a serviciilor sale prin adaugarea de valoare.

Astfel, noul showroom Opel deschis recent in fosta locatie IPSO din nordul Bucurestiului va fi primul One Stop Auto Center creat pentru a facilita semnificativ pentru clienti procesul de achizitionare si intretinere a automobilelor.

Afli usor
Pentru clientii care-si doresc o masina Opel noua, noul One Stop Auto Center Union Motors  este doar la un telefon distanta, iar odata sositi in vizita la showroom, clientii se vor bucura de serviciile reprezentantului lor personal Opel, care le va pune la dispozitie toate informatiile necesare si le va raspunde la toate intrebarile direct si pe inteles.

Cumperi usor
Clientii care-si doresc sa achizitioneze un Opel nou fara a avea macar nevoie sa deschida portofelul, pot aduce la schimb masina lor veche ca avans si pot achita diferenta in pana la 60 de rate lunare.

Conduci usor
Clientii care doresc sa testeze un Opel se pot programa la un test-drive personalizat, bazat pe sistemul “pick-up”, o alta premiera lansata de Union Motors in Romania. Prin acest sistem, modelul Opel dorit va veni sa preia clientul intr-o locatie prestabilita din Bucuresti, il va va aduce la showroom pentru a face cunostinta cu reprezentantul sau personal Opel si, dupa drive test, il va va conduce inapoi.

Service usor
Unii clienti sunt deja proprietari de Opel si au nevoie de service. Tot ce au de facut este sa dea un telefon pentru o programare si vor putea beneficia nu doar de calitatea si profesionalismul pe care, fireste, le asteapta de la service-ul Union Motors ci si de servicii cu valoare adaugata. Dupa ce au lasat masina la service-ul Union Motors, o masina cu sofer ii va conduce intr-o locatie prestabilita din Bucuresti. 

Cand masina este gata, Union Motors ii anunta si, le trimite o masina cu sofer sa-i preia dintr-o locatie prestabilita din Bucuresti si sa-i aduca Union Motors pentru a-siu recupera masina personala. Clientii se pot bucura de un 20% discount la manopera dar si la piese! Daca reparatiile masinii dureaza mai mult de 24 ore, Union Motors va pune la dispozitia clientilor o masina de schimb cu 50% discount. Daca este necesara asistenta rutiera, Union Motors va trimite clientilor o platforma pentru a-i prelua impreuna cu masina lor.

Inchiriaza usor
Cand un client are nevoie de o masina de inchiriat, aici va gasi cele mai flexibile conditii, iar in caitate de client Union Motors, se va putea bucura de tarife preferentiale, deoarece noul One Stop Auto Center  Union Motors face parte din acelasi grup cu Sixt Rent-A-Car, numarul 1 in Germania si una dintre cele mai reputate companii europene de profil.

Leasing usor
Cand clientii au nevoie de o flota de masini dar nu doresc sa se incarce cu povara administrarii ei pe termen mediu sau lung, n-au nevoie sa detina o problema cand pot inchiria o solutie. Noul One Stop Auto Center  Union Motors le pune la dispozitie cea mai completa si flexibila gama de solutii de leasing operational. Mai concret, clientul alege masinile, iar de restul are grija Union Motors: de la inmatriculare la taxe de drum, de la intretinere la asigurari, de la managementul anvelopelor la cel al accidentelor, cu asistenta rutiera si call-center 24/7.  Iar noul One Stop Auto Center  Union Motors poate asigura aceste servicii pentru ca apartine aceluiasi grup ca si Sixt Operational Leasing, pionierul leasingului operational in Romania, cu clienti peste 200 de companii de varf de pe piata romaneasca si administrand pentru acestia peste 5.000 de masini.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top