UPB Drive construiește un monopost de Formula Student

UPB Drive construiește un monopost de Formula Student

UPB Drive este o echipă de Formula Student din București care s-a alăturat recent celor mai dedicate echipe FSAE din lume ce concurează anual în cadrul celei mai mari competiții studențești de inginerie.

Proiectul își propune să ofere studenților pasionați și dedicați posibilitatea de a pune în practică cunoștințele lor teoretice dobândite în timpul anilor de studiu într-un proiect „hands-on” care implică proiectarea și fabricarea anuală a unei mașini de curse Formula Student capabilă să concureze în evenimentele conduse de FSAE, precum și gestionarea resurselor necesare un unui astfel de proiect de amploare.

Membrii proiectului lucrează în prezent la cercetarea tehnică, cerințele tehnice, conceptele și crearea parteneriatelor necesare pentru proiect, iar în viitor urmează să construiască, testeze și să optimizeze vehiculul (DR-01), ca mai apoi să participe și finalizeze toate evenimentele statice și dinamice în cel puțin una din competițiile Formula Student din sezonul 2019.

Toată munca va fi recompensată în iunie – iulie 2019 la evenimentul de lansare al monopostului.

Mai multe informații despre echipa UPB Drive găsiți pe www.upbdrive.com, https://www.facebook.com/upbdrive/ și https://www.instagram.com/upbdrive/, iar despre Formula Student pe www.formulastudent.com.

Adaugati comentariu